Wie had ooit durven denken dat deze eenvoudige oliewasklei die oorspronkelijk bedoeld was als beschermend substraat voor beenzweren en doorligwonden een revolutie ging teweegbrengen in de dermatologie, de flebologie, de heelkunde en de cancerologie.

 
Een vakkundige mengeling van bijenwas, olijfolie en bentonietklei in synergie met een meerlagige kompresse druk-therapie doet ons van de ene verwondering in de andere vallen.

Een kwaadaardig, invasief stadium IV-melanoom dat niet meer te opereren viel en dat het leven van de patiënte in gevaar bracht, zal op 4 maanden volledig verkaasd zijn en het zal een enorme krater doen verschijnen die één maand later zal gedicht zijn, de volgende maand genivelleerd en de maand daarna helemaal uitgeklaard. We staan nu zeven maanden verder dan het begin van de klei-omslagen.

Een dikke oliewasklei-omslag werkt in als een kleilaars, onder een meerlagige aangehouden stevige kompresse druk, 24 uur op 24, 7 dagen op 7, maand na maand, gedurende 6 maand in totaal. De zevende maand blijven er nog enkele esthetische zorgen te verstrekken om de laatste kleine schoonheidsvlekjes uit te klaren (mochten die er nog zijn). Op het einde van de zevende maand moet de patiënte zich vertrouwd maken met het dragen van een ondersteuningskous klasse II.

Het oliewaskleiig substraat (Wax-Argile) moet aangebracht worden in dikke lagen van 3 cm op alle plaatsen waar er een melanoom, een nodus of een inflammatie aanwezig is (de pijnlijke plaatsen), of die nu zichtbaar zijn, tastbaar of waarneembaar op scan. Het verdient de voorkeur om rijkelijke oliewasklei-omslagen aan te leggen. Een volledig gemetastaseerd been, zoals in het geval van mijn patiënte, moet ingebonden worden met een oliewasklei-omslag van minstens 500 gram per keer. Gedurende 6 maand heeft men aldus 60 potten Wax-Argile nodig. Alles bijeen zal men 90 kilo oliewasklei (Wax-Argile) nodig hebben.

Deze oliewasklei aspireert of zuigt of trekt de kanker uit het been. Dat geeft een valse indruk dat de verschillende kankers in volume toenemen. In werkelijkheid verminderen ze. Reeds na de allereerste oliewasklei-omslagen beginnen de verschillende kankers op te lossen. Het gaat hier om een meedogenloos proces, onomkeerbaar tot de volledige uitroeiing van iedere kanker, zichtbaar of niet zichtbaar. (Men observeert een stinkende reductie van het melanoom door een verkazende necrose door de inwerking van bacteriën en schimmels, gepaard gaande met enkele bloedingen van weinig belang).

De diep in het been weggestopte nodi komen er eveneens uit. De huid blijkt zich op enkele plaatsen te transformeren in dikke bollen die dreigen open te scheuren onder de druk van de melanomen. De rondom de enkels ontstane bollen vertonen kleine scheurtjes, alsof het lichaam zijn kankers wilde kwijtraken.

Dat veroorzaakt bij de verzorger een onweerstaanbare drang om de natuur een handje toe te steken om deze in doodstrijd verwikkelde kankermonsters te helpen elimineren (door ze eruit te persen). VERGISSING. De natuur heeft uw hulp niet nodig. Integendeel. Door te "helpen" zal u de zopas ontstane gaatjes doen bloeden en zal u verplicht zijn om een zeer sterk meerlagig kompresse drukverband aan te leggen om het bloeden te doen stelpen. Dit zal het melanoom verpletteren en plaatselijk doen afsterven. Enkele dagen later zal dit melanoom echter plots in kracht toenemen en zal op spectaculaire wijze als een paddestoel uit de grond schieten. Dit opgeblazen melanoom zal zo pijnlijk worden dat de patiënte op een punt van "opgeven" komt, maar dankzij de volgehouden dagelijkse oliewasklei-omslagen zal het ook snel verkazen (en zal de pijn nu snel afnemen en verdwijnen). Na 6 maand oliewasklei-omslagen zal er niet het minste spoortje melanoom meer aanwezig zijn.

De andere bollen die u niet heeft verstoord, zullen PLOTS uiteenvallen in honderden en zelfs duizenden kleine entiteitjes. Deze kwaadaardige embryons zullen zich huisvesten in de totaliteit van de huid van het onderbeen - tot net boven de knie - om er een zeer acute ontstekingsreactie te veroorzaken. Enkel de tenen zullen gespaard blijven. Volgehouden oliewasklei-omslagen in een kompresse druk oliewaskleilaars zullen deze melanomen volledig uitroeien. Het resultaat van deze "melanocide" is een maanlandschapachtige huid met duizenden kleine kratertjes. Eén maand later zullen al deze kratertjes genivelleerd zijn. We beamen: "ONGELOOFLIJKE KLEI" ! De nieuwe huid zal nog een beetje rood zijn zoals de huid van een pasgeborene. Enkele esthetische zorgen met de zalf "INOTYOL" of met de genezende crème "PROCICA" zullen esthetische wondertjes verrichten. De huid zal mooi uitklaren.

Oliewasklei (Wax-Argile) gecombineerd met een sterk kompresse druk meerlagig drukverband verricht wonderen ! Wonderlijke Natuur !

Verschillende kankerspecialisten hebben mijn patiënte jarenlang gevolgd en spreken nu plots van een mirakel. Zij vertikken het echter deze methode voor gelijkaardige gevallen aan te wenden. Voor hen telt immers niet het resultaat, maar wel de gezworen eed aan het HEILIGE DOGMA.
(Uit ervaring kan ik u verzekeren dat zelfs een verpleegkundige met een rijke beroepservaring op zijn minst 3 demonstraties nodig heeft. Het ware nog beter als een compressie-therapeut kwam kijken hoe ik mijn verschillende patiënten "compresseer").