HET AL ZES JAAR DUREND RESULTAAT VAN EEN MAXIMALE W.A.L.K. DRUK-COMPRESSIETHERAPIE

Deze 98-jarige Vlaamse vrouw leeft reeds 6 jaar met een Maximale W.A.L.K. druk-Compressie.

Toen zij nog alleen woonde in haar huisje in Kamp, kreeg deze (destijds) tweeënnegentigjarige dagelijks het bezoek van een team verpleegkundigen om haar lopende linkerbeen met gaten erin te komen verzorgen. De verzorging bestond er simpelweg in om wat zalf op het been te smeren, een compres erop en een Velpeauband. Die velpeauband lag de volgende dag reeds half op de grond (zie foto wat lager). Mevrouw wilde niet meer in haar bed slapen en bleef dag en nacht op in haar zetel met haar linkerbeen in een plastieken bakje om het vocht daarin op te vangen.

Haar zoon nam haar dan zo'n 6 jaar geleden onder zijn hoede in zijn woning in Schaarbeek. Dank zij de W.A.L.K.-druk Compressie met Biatain AG schuimverband en Isobetadine crème alle 3 dagen was deze wonde genezen op 6 weken tijd. Sindsdien wordt er nog wekelijks een W.A.L.K.-druk Compressie aangelegd die een hele week ter plaatste blijft, 7 dagen op 7 dagen, 24 uur op 24 uur. Dit gebeurt telkens na haar bad.

Kijk ook op www.wax-argile.be/204783188

(Een variante van dezelfde techniek. U ziet hier ook hoe alles wordt afgeplakt met lange en korte repen klevende Omnifix-plakband. Ook werden de knieën extra sterk ingebonden (uitzonderlijk) omdat ze destijds (tijdelijk) ook erg gezwollen waren).

 

Ondertussen bescherm ik de knie met een laag Mepilexschuim op de knieschijf en een laag Biatain AG schuimverband onder de knie.

8 FEBRUARI 2008
UITERMATE GEZWOLLEN ONDERBEEN, HET VOCHT SIJPELT ER GEWOON UIT EN WORDT OPGEVANGEN IN EEN PLASTIEKEN KUIPJE. IEDER BEEN IN EEN AFZONDERLIJK KUIPJE.

28 EPTEMBER 2013

28 SEPTEMBER 2013

EEN MEDIANE LIJN, 'N SOORT INSNIJDENDE LIJN : DAN MOET U HIEROVER EEN BIATAIN AG SCHUIMVERBAND OP AANBRENGEN OM DE HUID TE BESCHERMEN

28 SEPTEMBER 2013

MEPILEX SCHUIMVERBAND OP DE KNIESCHIJF, BIATAIN AG SCHUIMVERBAND ONDER DE KNIE EN OP DE TIBIA, COMPRESJES TUSSEN DE TENEN

28 SEPTEMBER 2013

MAXIMALE W.A.L.K.DRUK-COMPRESSIE GEÏNSTALLEERD

28 SEPTEMBER 2013

EEN MAXIMALE W.A.L.K. DRUK COMPRESSIE AAN BEIDE BENEN, 11 MINUTEN WERK PER BEEN, EN OOK 2 MINUTEN WERK PER BEEN AAN VOORBEREIDINGSWERK

HET GROTE VOORDEEL VAN DEZE W.A.L.K.-DRUK COMPRESSIE :

Deze zeer ongedisciplineerde oude dame wat betreft haar nachtrust kan nu zonder zorgen de hele nacht in haar zetel slapen zonder dat haar benen ook maar de minste zwelling vertonen. ONGELOOFLIJK MAAR WAAR !