De STANDAARD W.A.L.K. eindigt net onder de knie.
De videoclip toont een rolstoelpatiënte in een Vlaams rusthuis, wiens kleine teentje zwaar is aangetast tot diep in het gewricht na het wegsnijden van een eksteroog. (Zulke wonden zijn brood op de plank van de vaatchirurgen die niet lang zullen wachten met een amputatie). Deze wonde wilde dus niet meer genezen. Het personeel was reeds gestart met het aanbrengen van Oliewasklei (Wax-Argile) sinds enkele dagen, zonder ook maar énige compressietherapie toe te passen. Bovendien waren de hoeveelheden aangebrachte Oliewasklei (Wax-Argile) eerder aan de lage kant. De wonde bleek uiteindelijk nog te verergeren.

Het ia absoluut noodzakelijk om de compressietechnieken aan het verplegend personeel juist aan te leren. En hoe die technieken kunnen gecombineerd worden met Oliewasklei-cataplasma's. In één enkele demonstratie aan één enkele verpleegkundige (die het zelf dan zou moeten doorgeven aan haar collega's...) is zoiets eigenlijk niet haalbaar.

Een echt professioneel driekoppig team : patiënt - dokter -verplegend personeel is niet te verslaan !

Na slechts één dag Oliewasklei-W.A.L.K. druk Compressie was er reeds een spectaculaire verbetering
te zien bij dit zwaar gehavende teentje. Ondanks deze benadering, had deze dame 's nachts echt nog teveel pijn en heeft de behandelende arts haar 6 dagen later toch nog moeten hospitaliseren.