Een nieuwe revolutionnaire natuurlijke genezingsmethode is geboren !

Als ik het geluk heb nog enkele jaren te mogen leven, zal ik er werk van maken om deze methode bekend te maken. In België en buiten België.

Verpleegkundigen en artsen zullen in staat zijn om een degelijk antwoord te geven, als ze voor zéér moeilijke gevallen komen te staan. Talrijke amputaties zullen kunnen vermeden worden. Substantieverliezen zullen geen ulcera meer worden. "Ongeneeslijke" wonden zullen metamorfoseren in perfect natuurlijk geheeld weefsel van een esthetisch veel hogere kwaliteit en dit alles in een recordtijdspanne !

Een revolutionnaire methode voor allerlei soorten substantieverliezen :

*   beenzweren

*   schimmels (zelfs zware nagelschimmel)

*   diabetesvoet (zelfs de Charko)

*   eczema's en Erysipelas

*   necroses en druknecroses

*   verbrandingen

*   melanoom-metastasen (stadium IV)

9 NOVEMBER 2013 : Hier ziet u het derde melanoom dat geëxplodeerd is. Twee melanoompjes waren reeds door de Oliewasklei uit het rechter onderbeen uitgezogen.

2 OCTOBER 2013 +++ enkele kleine nieuwe melanomen

Nieuw ontstaan ? Of zeer kleine -initiëel niet opgemerkte - melanomen die sterk beginnen te groeien ?

2 OCTOBER 2013 +++ CLOSE-UP VAN VOETMELANOOM

Een ogenschijnlijk klein melanoom begint sterk door te groeien, ondanks de oliewasklei. Als u goed kijkt, merkt u onderaan nog 5 zéér kleine extra melanoompjes op

27 OCTOBER 2013

De melanomen blijven maar groeien en zwellen. De huid t.h.v. de voet staat bijna op springen

27 OCTOBER 2013 +++ CLOSE-UP VAN HET VOETMELANOOM

Een zeer gespannen huid die op barsten staat. Een eivol melanoom. Onderaan de hiel nog slechts één zeer klein melanoom nauwelijks zichtbaar.

9 NOVEMBER 2013

Het geëxplodeerde melanoom is er a.h.w. "uitgespoten". Men zou zeggen een soort kikkerdril. (Dit staal wordt onderzocht door het labo van het AZ-Jette).

11 NOVEMBER 2013

Genecroseerd hematoom op substantieverlies na een geëxplodeerd melanoom. Eénmaal verdwenen, zal er een holte overblijven.

11 NOVEMBER 2013 +++ CLOSE-UP

Over ongeveer 1 maand zal het ontstane substantieverlies volledig opgevuld zijn met kankervrij en gezond weefsel. (See you later) !